Serfressh Üretim Tesisi

Hakkımızda

Konya Ereğli bölgesinin en taze havuçları, Kastamonu bölgesinin en doğal sarımsakları ve özel kurutulmuş kırmızı biberler Adana'da buluşup Serfressh üretim tesisinde geleneksel tarif ve yöntemlerle işlenip, el değmeden şişeleniyor. 7000 m2 arazi üzerinde 3.500 m2 kapalı entegre tesisinde, yıllık 20 milyon litre üretim kapasitesiyle ve son teknoloji makineleriyle üretim yapan Serfressh, Türkiye'nin dört bir yanına gerçek Adana Şalgamı lezzetini en doğru haliyle sunmak için çalışmaktadır.

Hikayemiz

2004 KURULUŞ

Serafressh, 2004 yılında dönemin gelişmekte ve büyükmekte olan dondurulmuş gıda sektöründe, önde gelen markaların satışını ve pazarlamasını yaparak ticari faaliyetine Adana'da başlamıştır. Yaklaşık 5-6 yıl gibi bir süre zarfında gerek araç filosunu, gerek depolama alanlarını, gerekse istihdam alanını maksimum seviyeye çıkartarak bu alandaki yakaladığı başarıyı üretim sektöründe de gerçekleştirmek için gerekli pazar arayışına girmiştir.

2009 ÜRETİM HAYATI

Günümüzde tüketicilerin doğal, katkısız, sağlıklı ve faydalı ürünlere yöneldiğini gözlemleyerek; henüz ülkemizde ve dünyada bilinirliğinin az seviyede olduğu Adana Şalgamı’nın üretimine karar vermiştir. Yapılan araştırmalar neticesinde Mersin’de hali hazırda bulduğu atıl bir tesisin gerekli tadilatlarını yaparak üretim sektöründeki ilk adımını atmıştır. Aynı zamanda, her zaman için farklılık yaratmayı tercih eden Serafressh, nasıl bir şalgam üreteceğine karar vermeden önce şalgam tüketicileri arasında yapmış olduğu araştırmalar neticesinde 1900'lü yıllarda tamamen doğal ve geleneksel yollarla annelerimizin ve o zamanın seyyar satıcılarının yaptığı şalgam lezzetinin özlemle talep edildiğini tespit etmiştir. Bu özlenen şalgam tadını, Serafressh kalitesiyle el değmeden şişeleyip ilk üretimine 2009 yılında başlamıştır.

2012 YENİ ÜRETİM TESİSİ

Artan talepler doğrultusunda kapasitesini arttırmak için Adana’da yeni bir yatırım yapma kararı alıp, Adana Organize Sanayi Bölgesi çevresindeki 16 dönümlük arazisi üzerine, şalgamı en iyi şekilde üretmek için tam entegre tesisini kurup faaliyete geçmiştir. Günümüzde halen üretime devam eden bu tesiste; pet şişe üretim birimi, hammadde tazeliğini koruyabilmek için soğuk hava depoları, dört mevsim iklimlendirmeye sahip fermantasyon üniteleri, ürünlerin el değmeden şişelenip ambalajlanabilmesi için tam otomatik dolum hatları ve bazı sos grubu ürünlerin üretim üniteleri bulunmaktadır.

2017 İSİM DEĞİŞİKLİĞİ

12 yıl boyunca sahip olduğumuz "Serafressh" markası, yargıtay tarafından "Sera" isimli bir markaya benzediği kanaatine varıldı. Maalesef Türk hukuğuna sonsuz saygımızdan dolayı bu karara boyun eğmek zorunda kaldık. Bu nedenle “Serafressh” markamız hayatına “Serfressh” adı ile devam etmektedir. Hiçbir koşul altında değişmeyecek olan en önemli misyonumuz, ilk günkü lezzetimizi ve kalitemizi değiştirmeden üretim yapmak olacaktır.

2017 AİLEMİZE YENİ ÜYE

Adanamız'ın lezzetini daha dinamik ve geleneksel bir vizyonla değerli tüketicilerimize sunabilmek için, Büyük Usta markasını hayata geçirdik. İçeriğinde Serfressh'in üstün kalite standartlarını ve özel tarifini paylaşan Büyük Usta Şalgam'ın tadı aynı olsa da, adının farkı ambalaj sunumlarıyla öne çıkıyor. Ürün lezzeti ve kalitesiyle beğeni kazanan Büyük Usta, her sofraya katkıda bulunabilmek için salata sosu gibi farklı ürünleri de tüketicilerine sunarak hızla büyümeye devam ediyor.